Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Molimo pažljivo pročitajte uvjete i pravila korištenja PixieKid© web trgovine koji određuju međusobne odnose između Vas kao kupca i AVANTIM Studio d.o.o. kao prodavatelja.
Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske ili drugih država ukoliko između istih postoji sporazum o trgovini robom i uslugama.
Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju) kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupnju i prodaju robe odnosno registriran uvoz artikala.
Ukoliko se radi o tvrtci koja kupuje robu izvan Republike Hrvatske AVANTIM Studio d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske kao i poštivanju svih zakonskih normi u međunarodnoj trgovini robom i uslugama.
AVANTIM Studio d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta.
AVANTIM Studio d.o.o. obavezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca prema ovom shop sistemu i podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu.

Strogo je zabranjen bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka i  napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

IZRAŽAVANJE CIJENA I NAČINI PLAĆANJA
Cijene su maloprodajne i izražene u kunama.
PDV se temeljem članka 90., st. 2. Zakona o PDV-u ne obračunava.
Dostava za narudžbe iznad 250 kn na području Republike Hrvatske je besplatna.

• Plaćanje na račun prije isporuke: Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom kao i općom uplatnicom u banci ili pošti na račun:

IBAN: HR4024840081135033295;

Primatelj: AVANTIM Studio d.o.o.; Adresa primatelja: Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo. U opisu plaćanja navedite broj Vaše narudžbe koji ćete dobiti u mailu o potvrdi narudžbe. Potvrdu o uplati pošaljite nam na info@pixiekid.hr. Nakon izvršene uplate nosiljku šaljemo na Vašu adresu.

DOSTAVA
Narudžbe se, ukoliko nije drugačije dogovoreno, šalju preporučenom poštom preko poštanskih ureda Hrvatske pošte.
Nakon što je pošiljka poslana, AVANTIM Studio d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja pošiljke.


POVRAT ROBE

Izuzetno nam je važno da ste Vi zadovoljni svojom kupovinom!
Ukoliko ipak želite vratiti Vaše proizvode, pročitajte sljedeća pravila u slučaju povrata robe:
• Proizvodi se mogu vratiti u roku od 14 dana od primitka narudžbe ukoliko su nekorišteni, nenošeni, neoprani i u stanju u kojemu su Vam bili dostavljeni (neoštećeni, bez mrlja, u izvornom stanju).
• Proizvod koji podliježe povratu ili zamjeni je onaj koji je krivo isporučen, isporučen oštećen ili nepotpun.
• U slučaju da Vam je u paketu isporučen krivi proizvod (onaj koji niste naručili) molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili nas kontaktirate na broj telefona 098 888 552 kako bismo Vam ponovno u što kraćem roku isporučili željeni proizvod. Proizvod koji je krivo isporučen molimo da vratite na našu adresu: AVANTIM Studio d.o.o., Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo, uz račun s naznakom da želite zamjenu proizvoda i uz proizvod u original pakiranju. U protivnom povrat/zamjena nije moguća.
• Povrat proizvoda također nije moguć ukoliko je na artiklu izvršena bilo kakva intervencija u cilju popravka ili prepravka, te ukoliko je do oštećenja došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem.
• Povrat proizvoda nije moguć bez računa za kupljeni proizvod.
• Reklamacije koje će biti uvažene odnose se isključivo na tehničke nedostatke proizvoda.
• Proizvod koji je poderan ili na neki drugi način tehnički oštećen nije moguće vratiti.
• Proizvod koji je zbog neadekvatnog čuvanja oštećen (oštećenje od moljaca, vlage, izblijeđivanje materijala zbog dugog držanja na suncu), nije moguće vratiti.
• Ni pod kojim uvjetima nećemo primiti korištene ili oprane proizvode.
• Budući da je riječ o internet trgovini vrlo je važno da pročitate sve informacije o proizvodu prije nego li se odlučite na kupnju.

• Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina PixieKid vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email info@pixiekid.hr
• Prije nego robu pošaljete natrag, potrebno je obavijestiti nas e-mailom o vraćanju robe.
• U slučaju povrata robe, možete birati u zamjenu neki drugi proizvod iz naše trgovine.
• Ukoliko se narudžba slala bez naknade za poštarinu, iznos proizvoda koji se mijenja umanjit ćemo za trošak poštarine. Trošak poštarine za zamjenski proizvod, kao i povratna poštarina naplatit će se kupcu.
Proizvodi koji su kupljeni kao posebna ponuda, proizvodi na akciji ili proizvodi na popustu ne mogu se vratiti.

POSEBNE NARUDŽBE
Ako postoji nešto što biste željeli, a ne možete naći na našim stranicama, molimo Vas da nam pošaljete e-mail s Vašim željama, a mi ćemo se potruditi ispuniti ih. Ukoliko to ne možemo odmah učiniti, moguće je da to postane dio naše buduće ponude.

Uvjete poslovanja možete preuzeti u .pdf formatu.


Naruči

098 888 552

Radnim danom od 09.00 do 17.00

Košarica

Najnoviji komentari

    Zadnje pogledano

    Centar za postavke privatnosti