Sling nosiljke

 

Korištenje PixieKid© Sling nosiljke:

♦ Materijal u PixieKid© Sling nosiljci veže se kroz sistem dva metalna prstena,  koja prema opterećenju koje nosite zatežu materijal te se on fiksira u mjestu.
♦ PixieKid© Sling nosiljka se nosi na jednom ramenu, te se težina raspoređuje dijagonalno po tijelu nositelja.
♦ PixieKid© Sling nosiljku moguće je nositi na lijevom ili desnom ramenu. Sasvim je svejedno jeste li ljevoruk/a ili dešnjak/inja.
♦ PixieKid© Sling nosiljku zatežete koliko je to potrebno kako bi se ona formirala prema bebinom motoričkom razvoju i građi, te je na taj način bebina težina poduprta preko cijelog tijela.
♦ Postoji nekoliko položaja nošenja u PixieKid© Sling nosiljci. Za nošenje bebe u sling nosiljci potrebno je pratiti bebin razvoj i time odabirati najpovoljniji položaj nošenja.
♦ PixieKid© Sling nosiljka dopušta niz položaja nošenja, od onoga na boku, prsa o prsa, buddha položaju, do nošenja na leđima.
♦ PixieKid© Sling nosiljke podržavaju nošenje od rođenja  pa sve do fizičkih granica nositelja.
♦ PixieKid© Sling nosiljke jednako su prilagođene novorođenčadi, bebama, kao i djeci mlađe vrtićke dobi.

Održavanje PixieKid© Sling nosiljke:

Preporučamo da Vaš PixieKid© Sling perete ručno, na temperaturi ne većoj od 40°C. Moguće je da Sling, radi organskih bojila kojima je pređa bojana, pusti malo boje, to je sasvim normalno i u redu. Sling neće izgubiti svoju izvornu boju. Vrlo je važno NE koristiti omekšivač rublja. Omekšivač može uzrokovati klizanje tkanine kroz prstenove tijekom nošenja. Sušite na ravnoj podlozi.

Način plaćanja:

♦ Plaćanje na račun prije isporuke: Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom u banci ili pošti na račun:

IBAN: HR4024840081135033295

Primatelj: Avantim Studio d. o. o.    Adresa primatelja: Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo.

U opisu plaćanja navedite broj Vaše narudžbe koji ćete dobiti u mailu o potvrdi narudžbe. Potvrdu o uplati pošaljite nam na info@pixiekid.hr. Nakon izvršene uplate nosiljku ćemo Vam dostaviti na Vašu adresu.

♦ Plaćanje pouzećem: Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku ćete platiti gotovinom dostavljaču.

NAPOMENA: Prema pravilniku Hrvatske pošte, poštar će Vam dodatno naplatiti uslugu transfera novca u iznosu 1,83% od ukupnog iznosa pošiljke, na što Avantim Studio d.o.o. ne može utjecati.

Upute za nošenje PixieKid© Sling nosiljke:

    

PixieKid© Sling nosiljka za bebe i djecu.
Najbrža nosiljka s kojom se možete susresti

♦ Dijete vrlo lako i brzo možete staviti u nosiljku i izvaditi iz nje, te ova nosiljka nema nikakvu dobnu granicu koja bi ograničavala nositelja ili bebu da uživaju u nošenju.
♦ Nosiljka se nosi na jednom ramenu, te se težina raspoređuje dijagonalno po tijelu nositelja.
♦ Postoji preko pet različitih položaja za nošenje bebe u PixieKid© Sling nosiljci.
Odaberi svoj PixieKid© SLING i samo nebo je granica!


PixieKid© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo.
PixieKid© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo.
Sva prava pridržana.


Naruči

098 888 552

Radnim danom od 09.00 do 17.00

Košarica

Najnoviji komentari

    Zadnje pogledano

    Centar za postavke privatnosti