proizvod/horton

Akcija!

Horton™

550,00 Kn 500,00 Kn

Horton™ Limitirana kolekcija dizajnerskih Mei Tai nosiljki!

Za najsigurnije i najnježnije nošenje.

“From sun in the summer. From rain when it’s fall-ish, I’m going to protect them. No matter how small-ish!”

Sitne razlike u panelu čine svaki ovaj Mei Tai unikatnim! Osigurajte na vrijeme svoj jedinstveni primjerak čuvara Hortona 😉

 

Kategorija:

Opis

 


Veličina:
 

Univerzalna.

Boja nosiljke: 

crna; svaki panel se slaže ručno što zbog sitnih razlika u dizajnu svaku Vuf4™ nosiljku čini unikatnom

Dodatci:

Dolazi u praktičnoj torbici od istog materijala.

Materijal: 

tijelo 100% pamuk, filc i svila (aplikacije), antialergijsko punilo.

Namijenjena sljedećim uzrastima:

u PixieKid© Mei Tai nosiljci možete nositi bebu od kada ona počne samostalno držati glavicu, odnosno kada joj ojača vratić (od oko 4. mjeseca), pa sve do djetetove treće godine, odnosno dok Vam ne postane preteško za nošenje. Nosiljka je testirana na težinu do 35 kg.
Dizajn: Nosiljka ima dva lica, može se nositi na strani s uzorkom i s jednobojne strane. Panel je ručno slagan i zbog sitnih razlika svaki je unikatan.

• PixieKid© Mei Tai je dizajniran tako da stvori maksimalnu udobnost djetetu kao i udobnost nositelju, uključujući i dizajnerski dio (panel).
• Svaka naramenica je podstavljena radi udobnijeg nošenja, te je, također, podstavljeno i područje oko struka.
• PixieKid© Mei Tai nosiljka izrađena je od najčvršćeg i najmekšeg pamuka.
• Kombinacija kompaktne nosiljke i marame za nošenje odličan je izbor za duge  šetnje, planinarenja ili jednostavan skok do trgovine.
• Dizajnirana je da stvori potpunu udobnost djuetetu tako da pažljivo prati formu djetetova tijela i podstavljena je na području glave i vrata.
• Omogućava nošenje djece na prsima, boku i leđima.
• Nosiljka je prilagođena bebama sa potpunom kontrolom vratnih mišića, kao i todlerima.

Održavanje PixieKid© Mei Tai nosiljke: 

Prati ručno ili u perilici rublja na programu za ručno pranje, na 40ºC, bez centrifuge i programa za sušenje, glačati na srednjoj temperaturi, izbjegavajući podstavljene dijelove.

Dostava: 

Dostava na području Hrvatske je besplatna. Isporuka je isti dan po potvrdi uplate.
Narudžbe se, ukoliko nije drugačije dogovoreno, šalju preporučenom poštom preko poštanskih ureda Hrvatske pošte.
Nakon što je pošiljka poslana, AVANTIM Studio d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja pošiljke.

Garancija:

Doživotna. Pod garancijom su svi vitalni šavovi (na pojasu, na naramenicama), što znači da ako dođe do oštećenja tih šavova nosiljku možete zamijeniti. Oštećenja uzrokovana nepažljivim rukovanjem nosiljke, slučajnim deranjem materijala, habanjem materijala neadekvatnim održavanjem, rupe od moljaca i sl. ne ulaze u garanciju.

Način plaćanja:

• Plaćanje na račun prije isporuke: Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom kao i općom uplatnicom u banci ili pošti na račun:

IBAN: HR4024840081135033295

Primatelj: AVANTIM Studio d.o.o., Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo. U opisu plaćanja navedite broj Vaše narudžbe koji ćete dobiti u mailu o potvrdi narudžbe. Potvrdu o uplati pošaljite nam na info@pixiekid.hr. Nakon izvršene uplate nosiljku šaljemo na Vašu adresu.
• Plaćanje pouzećem: Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku gotovinom plaćate  dostavljaču. 

NAPOMENA: Prema pravilniku Hrvatske pošte, poštar će Vam dodatno naplatiti uslugu transfera novca u iznosu 1,83% od ukupnog iznosa pošiljke, na što AVANTIM Studio d.o.o. ne može utjecati.
Kompletni troškovi izračunavaju se u listi narudžbi umanjeno za popuste i beneficije s obzirom na vrstu kupca (veleprodaja, maloprodaja, količina robe) te popuste koje isti ostvaruje redovnim putem.

Upute za nošenje PixieKid© Mei Tai nosiljke:

     


PixieKid© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo.
PixieKid© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo.
Sva prava pridržana.

 

Dodatne informacije

Težina 0.5 g

Naruči

098 888 552

Radnim danom od 09.00 do 17.00

Košarica

Najnoviji komentari

    Zadnje pogledano

    Centar za postavke privatnosti