proizvod/gaia

Akcija!

Gaia™

350,00 Kn 300,00 Kn

Udahnite duboko. Pogledajte visoko. Izdahnite polako i zakoračite. Sve to možete zbog Gaie. Naša divna Zemlja po kojoj hodamo, zbog koje dišemo i upoznajemo sva čuda koja postoje.

Ponesite svoje čudo u PixieKid Sling nosiljci.

 

 

A da beba ima drugu zanimaciju osim mamine kose, pobrinuo se BIZOO 😉

Na zalihi

Kategorija:

Opis

Materijal:

100 % lan.  Aluminijski prstenovi lijevani u komadu (bez vara), testirani na toksičnost, teške metale i opterećenje do 115 kg.

Veličina: 

Univerzalna

Od kada se može koristiti PixieKid© Sling nosiljka?: 

U PixieKid© Sling nosiljci bebu možete nositi od njenog rođenja, pa sve do mlađe vrtićke dobi.

Dodaci: 

PixieKid© Sling nosiljka na svom repu ima diskretan i praktičan džep za sitnice.

Korištenje PixieKid© Sling nosiljke:

• Nosiljka je od izratito mekog materijala i pogodna je čak i za novorođenčad. Ovo tkanje lana je izrazito čvrsto, ali mekano te ju nije potrebno “lomiti” kako bi postala podatna. Naša preporuka je da dijete nosite do onda kada vam ono u nosiljci ne postane preteško. Kako beba bude veća, nošenje će biti i manje intenzivno i nositi ćete se u kraćim intervalima. Obično se s nošenjem djece spontano prestaje u mlađoj vrtićkoj dobi.
• Materijal u PixieKid© Sling nosiljci veže se kroz sistem dva metalna prstena koja prema opterećenju koje nosite zatežu materijal te se on fiksira u mjestu.
• PixieKid© Sling nosiljka se nosi na jednom ramenu,  te se težina raspoređuje dijagonalno preko  torza nositelja.
• PixieKid© Sling nosiljku moguće je nositi i na lijevom i na desnom ramenu.
• PixieKid© Sling nosiljku zatežete koliko je potrebno kako bi se ona formirala prema bebinom motoričkom razvoju i građi, te je na taj način bebina težina poduprta preko cijelog tijela.

• Postoji nekoliko položaja nošenja u PixieKid© Sling nosiljci. Za nošenje bebe u sling nosiljci potrebno je pratiti bebin razvoj i time odabirati najpovoljniji položaj nošenja.
• PixieKid© Sling nosiljka dopušta niz položaja nošenja, od onoga na boku, prsa o prsa, buddha položaju, te nošenje na leđima.
• PixieKid© Sling nosiljke podržavaju nošenje od rođenja (položaj kolijevke) pa sve do fizičkih granica nositelja.
• PixieKid© Sling nosiljke jednako su prilagođene novorođenčadi, bebama, kao i djeci mlađe vrtićke dobi.

Održavanje PixieKid© Sling nosiljke: 

Preporučamo da Vaš PixieKid© Sling perete ručno, na temperaturi ne većoj od 40°C. Moguće je da Sling, radi organskih bojila kojima je pređa bojana, pusti malo boje što je sasvim normalno i u redu. Sling neće izgubiti svoju izvornu boju. Vrlo je važno NE koristiti omekšivač rublja jer može uzrokovati klizanje tkanine kroz prstenove tijekom nošenja. Sušite na ravnoj podlozi.

Garancija: 

Doživotna. Pod garancijom su šav kod prstenova i prstenovi, što znači da ako dođe do oštećenja tog šava i prstenova nosiljku možete zamijeniti. Oštećenja uzrokovana nepažljivim rukovanjem nosiljke, slučajnim deranjem materijala, habanjem materijala neadekvatnim održavanjem, rupe od moljaca i sl. ne ulaze u garanciju.

Dostava: 

Dostava na području Hrvatske je besplatna. Isporuka je isti dan po potvrdi uplate.
Narudžbe se, ukoliko nije drugačije dogovoreno, šalju preporučenom poštom preko poštanskih ureda Hrvatske pošte.
Nakon što je pošiljka poslana, AVANTIM Studio d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja pošiljke.

• Plaćanje na račun prije isporuke: Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom kao i općom uplatnicom u banci ili pošti na račun:

IBAN: HR4024840081135033295

Primatelj: AVANTIM Studio d.o.o., Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo. U opisu plaćanja navedite broj Vaše narudžbe koji ćete dobiti u mailu o potvrdi narudžbe. Potvrdu o uplati pošaljite nam na info@pixiekid.hr. Nakon izvršene uplate nosiljku šaljemo na Vašu adresu.
• Plaćanje pouzećem: Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku gotovinom plaćate  dostavljaču. 

NAPOMENA: Prema pravilniku Hrvatske pošte, poštar će Vam dodatno naplatiti uslugu transfera novca u iznosu 1,83% od ukupnog iznosa pošiljke, na što AVANTIM Studio d.o.o. ne može utjecati.
Kompletni troškovi izračunavaju se u listi narudžbi umanjeno za popuste i beneficije s obzirom na vrstu kupca (veleprodaja, maloprodaja, količina robe) te popuste koje isti ostvaruje redovnim putem.

Upute za nošenje PixieKid© Sling nosiljke:

PixieKid© Sling nosiljka za bebe i djecu
Najbrža nosiljka s kojom se možete susresti
• Dijete vrlo lako i brzo možete staviti u nosiljku i izvaditi iz nje, te ova nosiljka nema nikakvu dobnu granicu koja bi ograničavala nositelja ili bebu da uživaju u nošenju.
• Nosiljka se nosi na jednom ramenu, bilo lijevom ili desnom, a težina se raspoređuje dijagonalno preko torza nositelja.

• Postoji nekoliko različitih položaja za nošenje bebe u PixieKid© Sling nosiljci, a u svakom su Vam ruke slobodne.

Odaberi svoj PixieKid©SLING i samo nebo je granica!


PixieKid© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo.
PixieKid© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske i svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo.
Sva prava pridržana.

Dodatne informacije

Težina 0.5 g

Naruči

098 888 552

Radnim danom od 09.00 do 17.00

Košarica

Najnoviji komentari

    Zadnje pogledano

    Centar za postavke privatnosti