O PixieKidu

O PixieKid©-u

Kako, kada i zašto je nastao PixieKid©?
Proljeće 2005. Ništa posebno od tog proljeća. Lagani povjetarac, puno proljetnica, selice su se vratile, jedno obično proljeće. Proljeće koje je započelo priču o PixieKid©-u.
Tog proljeća rodio se dječak za kojeg je napravljena prva PixieKid© nosiljka. Prvu PixieKid© nosiljku naručio je moj sin.
Do idućeg proljeća, razvijala sam modele, ispitivala materijale, mijenjala krojeve i iz radionice su izišle nosiljke koje su svoje domove nalazile u obiteljima koje nisam poznavala.
Ime PixieKid© inspirirano je, kao i same nosiljke, mojim znatiželjnim dječakom.
I kada se broj nosiljki koje su dnevno putovale u gotovo sva mjesta u Hrvatskoj povećao, i dalje je ostao ispunjen onaj najvažniji uvjet – baš kod svake nosiljke koja se radila unesena je odgovornost, preciznost, koncentracija i cijelo srce puno veselja što će roditelji u njoj nositi svoje najveće blago.
Svoje vrijeme dajem djeci. Onoj najmanjoj, onoj koja ne pričaju, koja ne hodaju, koja komuniciraju cijelim svojim bićem. Ja sam baby whisperer, life coach, magistra tekstilne tehnologije i projektiranja, baby handling stručnjak i mama. Kroz radionice, škole i druženja u mom naručju i PixieKid© nosiljkama neprestano su bebe stare svega par dana, kao i oni mali vragolani koje je gotovo nemoguće zaustaviti. Sa iznimnim zadovoljstvom mogu vam reći da su svi uživali, ili se zabavljajući ili spavajući.  I sva ta djeca, čiji broj nikada nisam pamtila (nikada nisam brojala, djeca nisu broj, ali svaki susret je nezaboravan), vječna su inspiracija svakoj novoj PixieKid© kolekciji.
Hvala svim mamama koje su sa mnom podijelile svoje brige, koje su mi dale svoje povjerenje i hvala svima koji ste dio PixieKid© svijeta.

Hvala što nas podržavate i hvala što podržavate nošenje … 

Josipa Brkić
osnivačica PixieKid©-a


PixieKid© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH, te svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo.
PixieKid© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH, te svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo.
Sva prava pridržana.
Licencirani zastupnik PixieKid© za proizvodnju, distribuciju i prodaju: AVANTIM Studio d. o. o., Zagrebačka 95, V. Ostrna, 10 370 Dugo Selo