Draga Josipa

evo nas opet, tolko smo zadovoljni s mei taijem da ne mogu odolit javit se. Ionak smo svi navikli samo upućivat kritike pa zakaj ne odaslat malo pozitive kad možemo. Bez pretjerivanja nama je mei tai promijenio život, svakodnevicu svakako. Prije nisam mogla nigdje s Janom sama jer on zaista ne želi biti u kolicima nimalo. Nisam mogla ništa obaviti sama s njim,ni šetnje nisu bile uživancija, a da ne spominjem konstantno čudjenje okoline jer se "sva djeca vole vozit u kolicima". Otkad se nosimo sve se promijenilo, nevjerojatno je koliko njemu taj položaj paše, čim ga stavljam obavezno smješak i obavezno zaspi, ponekad prije nego izadjemo iz zgrade :))))) Tak da smo posvuda, od dm-a do prirode. Da nisam Vas onda dobila na telefon i da niste bili toliko ljubazni vjerojatno bi odustala od nosiljki jer nisam vjerovala da će je Jan tako dobro prihvatiti obzirom od rodjenja vrlo jasno daje do znanja kad mu se nešto ne svidja. Jasno da na tržištu postoje i druge nosiljke i mozda su neke i jednako dobre ali meni se svidio način i trud s kojim promovirate proizvod tak da nisam imala osjećaj da sam nešto samo kupila nego bas dobila, ne znam drugačije objasniti. Zaista Vam želim puno sreće u daljnjem poslovanju! Puno pozdrava šaljemo.

Draga Josipa

( Iva Puđak, Zagreb )

Other Testimonials

Htio bih podijeliti naše iskustvo s PixieKid nosiljkom. Kupili smo Mei Tai solid nosiljku početkom lipnja uoči putovanja na Madeiru. Sa sobom smo nosili kolica i nosiljku. Kolica nismo upotrijebili ni jedanput! Funchal (najveći grad) i Madeira općenito nisu za dječja kolica (izvan centra uske ulice i nogostupi, ako ih uopće ima, brdovit teren). Odluka da kupimo nosiljku spasila nam je odmor! A koristimo je rado i nakon povratka u Zagreb. Izvrsna je. :-) Pozz!

Pozz!

( Vuk-Tadija Barbarić )

One thing is sure in all the 23 years as mother I didn't have chance to transport my kids with me in such easy way, we wish you the best of luck!

The best souvenir we bought in Croatia is from PixieKid!

( Shahrazad T. Lukanic, Saudi Arabia Reem Reserve 120km from the capital city Riyadh. This is our winter ranch place )

koji mi je rekao da su nosenje i Sling moje "alternativne gluposti" ali popustio je trudnici jer ipak - jecmenac je jecmenac. Kad sam ju stavljala i upoznavala sa Slingom tjedan dana nakon rodenja rekao mi je da ne davim dijete. Nakon par izlazaka shvatio je sve prednosti i svaki put je glasao da izademo u Slingu a ne u kolicima. Danas ponosno prica da je nase dijete bilo dijete bez kolika, da smo mobilni (izleti na Sljeme, setnje i kada bi mogla pasti kisa...) i sve tate nagovara da kupe Sling i objasnjava im kak je to super. Ja neke od najljepsih uspomena imam u Slingu: najljepse je zaspala stisnuta uz mene, uvijek je bila smirena kad se nosila a sad je vesela i druzeljubiva beba. Znam da joj je toplo kad je blizu mene, nigdje mi nije problem otici (stepenice, ducan, losije vrijeme...) - aktivna sam osoba i bitno mi je da smo pokretne. Najvaznije mi je da ju u svakom trenutku mogu poljubiti i pomirisati joj glavicu.

Najbolji testimonial je moj suprug

( Lucija i Mirna )

...Volimo ga jer nam je naše prve tjedne života učinio lakšim, zato jer sam ja mama koja je sa svojom bebom 24 sata dnevno od rodjenja, uglavnom sama bez ičije pomoći. često u šali kažem prijateljicama koje imaju super mame i svekrve koje im često pričuvaju dijete, kako je meni moja svekrva moj sling. Masu stvari uspijem obaviti uz pomoć slinga, bilo kuda sling svuda, služi i za nošenje, kad mi dijete zaspe u kolicima dobro posluži i kao prekrivač ali i kao zaštita od sunca na plaži. Ovo nam je definitivno najbolja investicija u koju smo uložili i jaaaako smo sretni da se isplatila, mislim da ćemo se još dugo nositi a nadam se jednog dana i bracu ili seku.

Zašto volimo Pixiekid …

( Maja )

Kupila sam sling nosiljku butterfly ... ......i jako sam zadovoljna s njom. Koristim je pa skoro svaki dan, laka je za upotrebu,prakticna je.

Butterfly

( Anita )

...iako moj mali ima 3,5 god, zadnjih godinu dana imamo sling od moje frendice. to je super stvar i zao mi je sto nisam i prije malo se educirala o nosilicama. vidjela sam vas na sajmu i prekrasne su tkanine.to bi preporucila svakoj mami, jer i djeca i mame uzivaju

Tek sam sada otkrila nosiljke …

( Jasminka, Zagreb )

We love the practical flexibility that our sling gives us when travelling with our son Remi. Our sister-in-law introduced it to us and we are so thankful. Remi is always curious and alert and the sling lets him enjoy the view with comfort. He has even had naps in it!!

From Australia …

( Arni, Jas & Remi )

...kad mi dojadi juriti za svojom malom puzačicom, strpam je u sling - dobro njoj, dobro meni; ona bi radije puzala, ali ja se volim maziti!

Jako korisno, udobno, toplo i ugodno …

( Martina, Zagreb )

...kupili smo 2 Pixiekid MT-a, u kojima nosimo obojicu sinova, uživamo, šopingiramo i šetamo šumom, zapravo - uživamo!

Volim Pixiekid jer me grli kao ruke moje bebe!

( Sanja, Samobor )

PixieKid nosiljku volim zato ... ...što mi je oslobodila ruke i dala veću mobilnost i češće prilike za šetnju (teško je nositi kolica na 5-ti kat), a uskoro stiže i nova beba, pa bi onda tata mogao nositi mei tai, a mama novi sling. :))))

Volim PixieKid

( Nikolina, Zagreb )